Aarhus har fået et klimapunkt – en omrejsende klimaudstilling om klimakrisen og om, hvordan vi hver især kan være med til at gøre en forskel for klimaet. I Klimapunktet kan man blive klogere på transportens, elektronikkens, tøjets og madens rolle i klimakrisen.

Oplev Klimapunktet

Klimapunktet har siden maj 2022 været på turné i Aarhus og har været udstillet på Dokk1, NorthSide Festival, Bylivshuset, Domen, SOSU-Østjylland Campus C, Den Grønne Ambassade på Bispetorv, VIA University College, Campus C, Viby Bibliotek, Solbjerg Bibliotek og Beder Bibliotek.

Der er stor efterspørgsel efter at få Klimapunktet ”på besøg”, så Klimapunktet vil fortsætte sin turné rundt i Aarhus. Her kan du se, hvor og hvornår du kan opleve Klimapunktet, samt hvilke af temaerne, der er med på de forskellige lokationer

13.03 - 31.03: Folkehuset Kolt-Hasselager, alle temaer

29.05 - 09.06: Ocean Race, alle temaer

01.07 - 31.08: Bibliotekerne i Aarhus Vest: alle temaer

Vil du teste din klimaviden? Så kan du tippe en 13'er her!

 

Du kan følge med i Klimapunktets rejse på instagram: @Klimapunktet. 

Klimakrisen kort fortalt

 

Åbningen af Klimapunktet 

Klimapunktet åbnede for første gang den 10. maj, 2022 på Dokk1. Rådmanden for Kultur- og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad bød officielt velkommen i udstillingen og bandt et rødt satinbånd op. Båndet var syet af genbrugsmaterialer og er givet videre efter åbningen, så det kan gøre gavn igen.